Staj yapan öğrencilerimizin dikkatine!

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Lisans Öğretimi Staj Uygulama Yönergesi 4’üncü bölümde yer alan 9’uncu maddenin 7’nci fıkrasına göre;

Staj bitiminde staj defteri, staj sicil formu ve staj yeri ita amiri tarafından imzalanıp kaşelenerek kapalı zarf içerisine konulan işletme değerlendirme formu öğrenci işleri bürosu tarafından aksi ilan edilmedikçe ilgili eğitim-öğretim yılının güz döneminin başlamasını müteakiben en geç 2 hafta içinde öğrenci işleri bürosuna elden teslim edilir. Süre sonunda teslim edilen staj defteri değerlendirilmeye alınmaz.

Bu bağlamda staj defterlerinin 13.10.2023 Cuma günü mesai bitimine kadar staj komisyonuna (Arş. Gör. Kıymet ENSARİOĞLU veya Mehmet Asaf DÜZEN) teslim edilmesi gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen tarihten sonra teslim edilen staj defterleri değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Endüstri Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu