Yalova Üniversitesi    endustri@yalova.edu.tr (0226) 815 53 15

4. AYNA Zirvesi Başlıyor!

4. AYNA Zirvesi Başlıyor!

Yalova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü'nün öncülüğünde bu yıl 4'üncüsünü düzenlediğimiz AYNA Zirvesi gerçekleştirilecektir. 30 Mayıs 2023 - 31 Mayıs 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan bu etkinlik, YouTube üzerinden online olarak yayınlanacaktır.


Bu iki günlük zirvede, Endüstri Mühendisliği alanında çalışan profesyonellerin, mesleklerini ve görevlerini sektördeki deneyimleriyle harmanlayarak anlatmaları katılımcılara bir bilgi birikimi sunmayı hedeflemektedir. 


Ayrıntılarını Yönet, Niteliklerini Arttır (AYNA) felsefesiyle yola çıkılarak geleneksel hale getirilen bu etkinlik, Endüstri Mühendisliği alanının farklı yönlerini tanıtmak ve çeşitli kariyer olanakları hakkında bilgi vermek, öğrencilerin kendi ilgi ve yeteneklerine uygun bir yol haritası oluşturmalarına yardımcı olmak amacını taşımaktadır. Böylece, öğrenciler daha bilinçli kariyer kararları verebilir ve hedeflerine doğru ilerleyebilirler.


30 Mayıs 2023 tarihinde saat 20:00’da başlayacak olan etkinliğimize katılım linki aşağıda verilmiştir.   

Katılım Linki: https://l24.im/F9lI 

 

Detaylara bilgilere Yalova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün instagram sayfasından ulaşılabilir. https://www.instagram.com/yalovaemk/