Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Eyüp Çalık, TÜBİTAK Bilim Söyleşileri etkinlikleri kapsamında bir söyleşi gerçekleştirdi

Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Eyüp Çalık, TÜBİTAK Bilim Söyleşileri etkinlikleri kapsamında Yalova Kardelen Ortaokulunda "Veri Madenciliğinde Ne Madeni Bulurum?" isimli söyleşiyi gerçekleştirdi. Bilimsel farkındalığın yanı sıra Üniversitemizin Yalova şehri ile bütünleşmesine katkı sunan bu güzel etkinlikten dolayı öğretim üyemize teşekkür ediyoruz.
Ayrıca, bu ortamın oluşmasına vesile olan başta TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığına, okullarındaki misafirperverliğinden ötürü Okul Müdürü Sayın Ümit Güzel'e, söyleşiye katılan tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı