Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Fuat ŞİMŞİR bölümümüzde göreve başladı

Doç. Dr. Fuat ŞİMŞİR Bölümümüzde Göreve Başladı

1976 yılında Gölcük’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gölcük’te tamamladı.1994 yılında STFA Anadolu Teknik Lisesi Bilgisayar bölümünden mezun oldu. Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü 1999 yılında bitirdi. Yüksek Lisans’ını, yine Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Ana Bilim Dalında 2002 yılında tamamladı ve aynı yıl içinde Doktora çalışmasına başladı. 2008 yılında Doktora'sını başarıyla tamamlayarak Dr. ünvanını almaya hak kazandı. 1999-2000 yılları arasında Sezginler Gıda A.Ş.’de Stok Planlama sorumlusu olarak çalıştı. Temmuz 2000’de; kadrosu Fen Bilimleri Enstitüsü’nde olmak üzere, ek görevlendirme ile Sakarya Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığında Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya başladı. 2003-2010 yılları arasında Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. 2010 yılında Karabük Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde Doktor Öğretim Üyesi olarak göreve başlayan Fuat Şimşir 2022 yılında Doçent ünvanı almaya hak kazandı. 2022-2023 yılının bahar dönemi itibariyle bölümümüzde Doçent olarak görev yapmaya başlamıştır.

Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı