Yalova Üniversitesinde Endüstri Mühendisliği Eğitimi

BÖLÜM > Yalova Üniversitesinde Endüstri Mühendisliği Eğitimi

Üniversitemizin Endüstri Mühendisliği bölümü öğrencileri ilk iki yıl çoğunlukla tüm mühendislik öğrencilerinin aldıkları temel bilimler ve temel mühendislik bilimleri alanında dersler alacaklardır. Ayrıca ilk iki yılda Endüstri Mühendisliği mesleğine yönelik tanıtıcı ve giriş seviyesinde dersler de bulunacaktır. Üçüncü yıldan itibaren de Endüstri Mühendisliğine yönelik meslek dersleri verilecektir.

Öğrencilerimizin daha iyi gelişimi için elde ettikleri teorik bilgileri uygulama imkanı sunan temel mühendislik dersleri için Fizik, Kimya ve Bilgisayar Laboratuvarları bulunmaktadır. Bu laboratuvarlarda öğrencilerimiz, değişik araştırma konularında çok yönlü teknolojik imkânlarla araştırma yapabilmektedirler. Ergonomi, Üretim ve Simülasyon (Benzetim) laboratuvarları da öğrencilerimizin bu konuların eğitimlerini alacakları dönemlere hazırlanmaktadır.

Yalova Üniversitesi olarak bu güzel kariyer imkânını sağlamak üzere sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.