4. SİMURG Kişisel Gelişim Zirvesi gerçekleştirildi

Yalova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin yer aldığı SİMURG’22 Zirvesi 26 Aralık Pazartesi günü Yalova Valisi Sn. Muammer EROL, Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehime Jülide HIZAL YÜCESOY, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mesut YILMAZOĞLU ve Doç. Dr. Emre TEKAY, Yalova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail ADAK, Endüstri Mühendisliği bölüm hocalarımız ve farklı bölümlerden öğrencilerin katılımı ile Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan etkinliğin açılışı Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün akademik danışmanı Arş. Gör. Başak ÇETİNGÜÇ ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkan GEZMEN tarafından yapıldı. Simurg efsanesinden yola çıkılarak 7 vadiyi sembolize eden 7 oturum; DefineX’den Teknoloji Danışmanı Bahadır KAYA, Yalova OSB’den İş Geliştirme ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Kıymet EŞİYOK, dünyaca ünlü Tasarımcı Şafak ÇAK, Çevik Yaşam Kurucu Rehberi ve Yazar Mustafa ACUNGİL, HL Mando Aftermarket Stratejik Satın Alma Uzmanı Gökhan ŞİRİN, Kastamonu Entegre’den İş Planlama ve İnovasyon Müdürü Hüseyin METİN ve Binbin’den Ürün Direktörü Gizem SÜSLÜ YAZICIOĞLU’nun değerli konuşmaları ile devam etti. İlk oturumdan sonra ise Mühendislik Fakültesi Dekanı YÜCESOY, öğrencilere kendilerini geliştirmeleri konusunda değerli tavsiyelerini aktardı.

50 kişinin aktif olarak görev aldığı ve öğrencilerin çok büyük emekleri ile gerçekleştirilen bu etkinliğin oturum aralarında öğrencilerimize keman dinletisi eşliğinde yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuldu.

Bu yıl 4’üncüsü gerçekleşen Simurg Zirvesi’ne 300’den fazla öğrenci katıldı ve etkinlik sonunda en az 4 oturuma katılmış olan kişilere sertifika ve çeşitli ödüller verildi.