5. Simurg Kişisel Gelişim Zirvesi Gerçekleştirildi

Yalova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin yer aldığı SİMURG’23 Zirvesi 26 Aralık 2023 Salı günü Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet BAHÇEKAPILI , Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay YÜRÜR KARSLIOĞLU ,Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehime Jülide HIZAL YÜCESOY, Yalova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. İbrahim SABUNCU, Endüstri Mühendisliği bölüm hocalarımız ve farklı bölümlerden öğrencilerin katılımı ile Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan etkinliğin açılışı Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün akademik danışmanı Arş. Gör. Başak ÇETİNGÜÇ ve Yönetim Kurulu Başkanı Şura TEKNE tarafından yapıldı. Simurg efsanesinden yola çıkılarak 7 vadiyi sembolize eden 7 oturum; Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Gültekin ÇETİNER , Softeconomics Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk ALKAŞ, Networker Erdal UZUNOĞLU , 42 Yazılım Okulları Ülke Yöneticisi Sertaç YERLİKAYA, Utilfy’ın Kurucu Ortak & CEO’su Bertuğ OYMAK, Akkim Kimya Lojistik Yöneticisi Alper Cihan HATİPOĞLU ve Türk Hava Yolları Kurumsal İnovasyon ve Projeler Başkanı Lokman ÖKTEN’in  değerli konuşmaları ile devam etti.

45 kişinin aktif olarak görev aldığı ve öğrencilerin çok büyük emekleri ile gerçekleştirilen bu etkinliğin oturum aralarında öğrencilerimize canlı müzik eşliğinde yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuldu.

Bu yıl 5’incisi gerçekleşen Simurg Zirvesi’ne 300’den fazla öğrenci katıldı ve etkinlik sonunda en az 5 oturuma katılmış olan kişilere sertifika ve çeşitli ödüller verildi.